Monday 28 December 2009

Λόγια του Αέρα - μέρος πρώτον

Εδώ είμαι και'γώ λοιπόν.

Μετά απο προτροπή συναδελφικού μπλογκ (ναι, μεταφράζεται ΚΑΙ στα Ελληνικά ως "ΜΠλαζέ ΛΟΓιΚή), θεώρησα οτί ήρθε η ώρα να μπω δυναμικά στις ψηφιακές ανώνυμες συζητήσεις με την δική μου ιστοσελίδα.

Κατ'αρχάς να απολογηθώ (δεν κάνουμε καλή αρχή) εκ των προτέρων για τον ερασιτεχνισμό αυτής της σελίδας, καθώς την απόφαση την πήρα μόλις σήμερα και η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω πολλά για τα ηλεκτρονικά ημερολόγια. Θα βελτιωθώ όμως και θα προσπαθήσω να την ανανεώνω συχνά.

Για όσους αναρωτιούνται με τι ακριβώς θα ασχολούμαι εδώ μέσα..το ίδιο αναρωτιέμαι και'γώ. Στην αρχή σκέφτηκα να το κάνω ιντερνάσιοναλ χρησιμοποιώντας την βαρβαρικήν, αλλά έτσι θα γινόμουν πολύ εμπορικός - σαν την Βίσση στην Ευρώπη ένα πράμα.

Μετά, είναι η θεματολογία..να ασχοληθώ με τον αγαπημένο χώρο της αεροπορίας (εξού και το ψευδώνυμο Αεροδιός και Λόγια του Αέρα), αλλά άντε τώρα να βρείς εξίσου "πορωμένα" άτομα να σε διαβάζουν. Μήπως με την πολιτική, την οικονομία, τον αθλητισμό και λοιπά ενδιαφέροντα; Η' ακόμα καλύτερα να παραθέτω προσωπικές εμπειρίες απ'την καθημερινή ζωή..ίσως!

Αποφάσισα λοιπόν να βρώ το μοτίβο του μπλογκ μου κατά τη διάρκεια της συγγραφής και να μην προεξοφλήσω τα θέματα. Αυτοτελή επεισόδια αντί για σίκουελ δηλαδή. Και ότι βγεί! Ως προς τα του συγγραφέα τώρα.. ηλικιακά είμαι πολύ κοντά στα πρώτα -άντα (πάνω ή κάτω δεν έχει σημασία), κάτοικος της Γηραιάς Αλβιώνας (Λόντον) εδώ και πολλά χρόνια.. και αρκετά κυνικός ως άνθρωπος. Τα υπόλοιπα εν τη πορεία.

Καλή μου αρχή... :-)

2 comments:

  1. Καλώς ήρθες στη μαγευτική μας μπλογκόσφαιρα συνάδελφε ΑεροDie :-)

    Ανεμοβλογάκι εγώ, λόγια του αέρα εσύ, εντοπίζω μία διαδικτυακή *συγγένεια* για το λόγο τούτο καθίσταμαι αυτομάτως φόλοουερ (ελληνοποιημένη απόδοση που προσδίδει αυτή την ιντερνάσιοναλ πτυχή που αποτάσσεσαι).

    Και φυσικά...καλές -και κατά το δυνατόν τακτικές- γραφές!

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ για το φολοουινγκ συγγενικό μπλογκ!

    Η αλήθεια είναι οτι μου πήρε καιρό να αποφασίσω την ένταξη στην μπλογκόσφαιρα, αλλά με μια φιλική "αγκωνιά" έκανα την αρχή. Θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω τον (προς το παρόν) μοναδικό φόλοουερ!

    ReplyDelete